Symphony of the Cells ™ Session

Symphony of the Cells session: 45 minutter varighed. Pris 550 kr. 

Symphony of the Cells ™ Session er en kropsteknik, hvor de æteriske olier bliver påført på rygsøjlen og de æteriske olier til at hjælpe kroppen med at balancere fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Filosofien er at alle vores ting ligge gemt i rygsøjlen og det er også derfra med udspring fra nakken, at de fleste væskerne i dine systemer strømmer ned igennem rygsøjlen, så jo mere vi kan skabe bevægelighed af energi og afspænding, så vil din krop have nemmere ved at gå i healingsfasen, hvor den selv forandrer det som ikke fungerer for din krop. Det vigtigste for dig, er ikke at have nogen fordomme eller mening om din krop kan heale sig selv, og din opgave er at slippe de fordomme, så du kan skabe mere rummelighed og plads til at kroppen kan forandre, så du kan være den bedste udgave af dig selv igen.

At være i en symfoni er din krops systemer helt naturlig tilstand. Alle dine systemer skal arbejde sammen for at din krop skal fungere optimal. Hvis nogle af dine systemer ikke fungerer optimalt, på grund af smerte, vrede, sorg, betændelse eller toksicitet, vil din krop være ude af balance.

Dine systemer skal være et samspil mellem Kardiovaskulær system, fordøjelsessystem, hormonbalance, nervesystem emotionelle og limbiske system, endokriner, lymfesystem, immunsystem, skelet og muskulær system eller åndedrætssystem.

En Symphony of the Cells session foregår på briksen, hvor du ligger med bar overkrop på maven og får påført en række af æteriske olier, hvorefter du ligger og mærker oliernes virkning på alle dine systemer og får evt. et par varme Hot Stone eller kolde Saltsten på rygsøjlen, mens du bliver pakket ind i tæppe, ligger og slapper af til stille musik.

Du kan efter en Symphony of the Cells ™ session opleve en udrensning i kroppen eller følelsesmæssigt. Er din krop eller nogle af dine systemer fyldt med affaldsstoffer og er blokeret, så kan du forvente forskellige symptomer på at kroppen begynder at heale sig selv. De æteriske olier er meget potente til at sætte gang i denne healing.

Vi anbefaler at du renser din krop, mindst 12 dage inden du booker en Symphony of the Cells session. Her anbefaler jeg doTERRA’s Lifelong vitality kostilskud og doTERRA’s Terrazyme, som er enzymer til din mavesæk og lemon æteriske olie. (Fordel er at indmelde dig som engroskunde hos doTERRA – indmeldsgebyr 250 kr årligt).

Hvorfor købe doterra’s kosttilskud og enzumer, for de simpelthen arbejder sammen med de æteriske olier, du har fået på kroppen? Som sagt er vores kroppe fyldt med affaldsstoffer, som den ikke kan komme af med og det er en af grundene at du oplever din problemstilling, så kroppen skal lige have lov til at komme af med nogle af  de affaldsstofferne så du ikke oplever for store gener eller ubehagelige bivirkninger i form af hovedpine, muskelsmerter eller f. eks. træthed. Enzymer er til din mave, så du faktisk kan begynde at optage næring fra din kost, for det gør din krop ikke optimalt når den er fyldt med affaldsstoffer.

Når du modtager en Symphony of the Cells ™ session vil der være æteriske olier, der påføres din ryg og således skal du overveje at have en skifte bluse med, som du ikke er så ked af, at få olieduft på sig samt at du vil dufte af olier bagefter mens olierne arbejder. De arbejder ofte i en rum tid efter behandlingen og det er individuelt, fra 3 til 12 timer, så ledes skal du ikke planlægge den store aktivitet eller social omgang. Det vil ikke gavne din krops healing at du tager et bad lige bagefter, da du dermed vasker de æteriske olier af din krop.

Symphony of the Cells session: symphony og the Cells session

Symphony of the Cells forløb – 3 sessionSymphony of the Cells forløb