Privatlivspolitik

Hvem er jeg

Denne privatlivserklæring beskriver privatlivets praksis for https://lenecassandra.dk. Denne privatlivserklæring gælder udelukkende for oplysninger indsamlet af denne hjemmeside. Det giver dig besked om følgende:

 • Hvilke personligt identificerbare oplysninger indsamles fra dig via hjemmesiden, hvordan den bruges og med hvem den kan deles.
 • Hvilke valg er der til rådighed for dig vedrørende brugen af dine data.
 • Sikkerhedsprocedurerne er på plads for at beskytte misbrug af dine oplysninger.
 • Hvordan kan du rette eventuelle unøjagtigheder i oplysningerne.

Hvilke personlige data jeg indsamler og hvorfor jeg indsamler det

Jeg er de eneste ejere af de indsamlede oplysninger på dette websted. Jeg har kun adgang til / indsamle oplysninger, som du frivilligt giver mig via e-mail eller anden direkte kontakt fra dig. Jeg vil ikke sælge eller udleje disse oplysninger til nogen.

Jeg vil bruge dine oplysninger til at svare på dig, hvad angår årsagen til, at du kontaktede mig. Jeg deler ikke dine oplysninger med tredjepart udenfor min organisation, bortset fra det, der er nødvendigt for at opfylde din anmodning, f.eks. at sende en ordre.

Medmindre du beder mig ikke om det, kan vi kontakte dig via e-mail i fremtiden for at fortælle dig om tilbud, nye produkter eller tjenester eller ændringer i denne privatlivspolitik.

Din adgang til og kontrol over oplysninger

Du kan til enhver tid fravælge eventuelle fremtidige kontakter fra mig. Du kan til enhver tid gøre følgende ved at kontakte mig via e-mail-adressen eller telefonnummeret på min hjemmeside:

 • Se hvilke data jeg har om dig, hvis nogen.
 • Ændre / rette eventuelle data jeg har om dig.
 • Lade mig slette alle data jeg har om dig.
 • Udtryk enhver bekymring, du har om vores brug af vores data.

Sikkerhed

Jeg tager forholdsregler for at beskytte dine oplysninger. Når du sender følsomme oplysninger via hjemmesiden, er dine oplysninger beskyttet både online og offline.

Uanset hvor jeg indsamler følsomme oplysninger (såsom kreditkortdata),  eller via mibilepay krypteres disse oplysninger og sendes til os på en sikker måde. Du kan bekræfte dette ved at kigge efter et låsikon i adresselinjen og kigge efter “https” i starten af adressen på websiden.

Mens jeg bruger kryptering til at beskytte følsomme oplysninger, der sendes online, beskytter jeg også dine oplysninger offline. Kun medarbejdere, som har brug for oplysningerne til at udføre et bestemt job (for eksempel fakturering eller kundeservice) får adgang til personligt identificerbare oplysninger. De computere / servere, hvor jeg opbevarer personligt identificerbare oplysninger, opbevares i et sikkert miljø.

Hvis du føler, at jeg ikke overholder denne privatlivspolitik, skal du straks kontakte mig via email på: innerfokus@gmail.com

Links og hvem deler vi data med

Denne hjemmeside indeholder links til andre websteder, som Easyme, Mailchimp, som jeg  har en databehandlings aftale. Vær opmærksom på, at jeg ikke er ansvarlige for indholdet eller privatlivspraksis for sådanne andre websteder. Jeg opfordrer vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader min websted og for at læse privatlivserklæringerne på ethvert andet websted, der samler personligt identificerbare oplysninger.

Hvor længe jeg gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på min websted (om nogen), gemmer jeg også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

 • Jeg har ved alle sign up boxe tydeliggjort, at når man giver mig sin emailadresse, skriver man sig samtidig op til mit nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
 • Jeg har dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.
 • Jeg opbevarer emailadresser i Mailchimp og Easyme, som begge overholder GDPR’s retningslinier.
 • Jeg er på nuværende tidspunkt (24. maj 2018) igang med at indsamle databehandleraftaler fra alle de mennesker som arbejder for mig og fra alle de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.

Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

For at handle hos Lene Cassandra Nielsen skal du oplyse dit navn, telefonnummer, email og adresse. Jeg bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse samt en update pr. email, når din ordre er sendt.
Jeg videregiver aldrig dine informationer til en tredje part og deler aldrig dine data andetsteds.
Jeg sender dig ligeledes aldrig uønskede mails. Du modtager kun mails fra mig, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.
Jeg gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Dine oplysninger

Hvis du opretter en konto hos Lene Cassandra Nielsen, gemmer jeg automatisk  de oplysninger du har indtastet, så du kan se dem næste gang du bestiller en session, forløb eller online produkter hos mig. Jeg bruger ikke dine oplysninger til at sende dig reklamer eller lignende, og du modtager kun mit nyhedsbrev hvis du selv har tilmeldt dig nyhedsmailen.

Rettigheder

Alle rettigheder til produkter tilhører Lene Cassandra Nielsen.

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, session eller forløb. Købet er personligt og må ikke lånes, sælges eller videregives til andre uden forudgående skriftlig aftale med Lene Cassandra Nielsen. Med mindre andet er angivet, er beløbet en engangsbetaling og trækkes med det samme. Nogle beløb vil foregå i ratebetalinger. I så fald er det noteret på salgssiden.