Intention

Når du kommer sætter vi sammen en intention, dvs. en retning med dine sessionforløb, udfra hvor du er og hvad du gerne vil forandre i din relation til din krop, ansigt og sundhed, der kan skabe mere resonans hos dig.  Jeg tager udgangspunkt i Vagus nerven flow i din krop, da den påvirker din kropsenergi, hjernens evne til at tænke klart eller i dit ansigt udtryk. Jo mere afslappet og hviler i os selv, jo mere udstråling, glød og energi er der tilstede i din krop og ansigt.

Din Vagus nerve er en del af det autonome nervesystem, som har to tilstande af energi eller bevidsthed i din krop, hjerne eller ansigt udseende: “sympatisk tilstand  er ” kamp eller flygt ” og ” hvile og fordøje ” er den parasympatiske tilstand. Den parasympatiske tilstand hjælper med at nulstille immunsystemet og afbryde produktion af proteiner, der nærer inflammation i din krop. En anden vigtig hindring for et stærkt immunforsvar, er et svækket fordøjelsessystem. Hvis du ikke absorberer og optager næringsstoffer, der er råmaterialerne til at understøtte dit immunsystem, er det svært at helbrede din krop og balancere dit nervesystem. Vagus Nerven er en vigtig komponent i denne sammenhæng til et balanceret nervesystem og styrket immunforsvar.

Med 16 år i den alternative verden, som behandler og underviser, ser jeg desværre mange af daglig dagens ubalancer i de smukke kroppe, der ligger sig på min briks, tage udgangspunkt i et spændt eller et lavt flow af impulser i Vagus nerven og derfor kalder jeg det Vagusflow og i dette flow tager jeg udgangspunkt i mine session, forløb eller workshop, da den har vital betydning og indvirkning på hele dit energisystem, sundhed, tarm- og hjernefunktion.

Vagusflow tager udgangspunkt i den energi der flyder i din Vagus Nerve. Nerven er de vandrende nerve, og én vital nerve udaf de 12 kranienerver, der er i din krop. En kranienerve, som ikke forbundet med rygmarven ligesom de 31 andre parrede nerver i centralnervesystemet, men er istedet forbundet direkte med hjernen. Når vagus nerven har fået navnet “den vandrende”, er det fordi, den har et vidt forgrenet netværk af nervetråde. Fra dens udspring i hjernestammen forgrener den sig ned til vores forskellige indre organer. Ca. 70% af nervefibrene i vagus nerven er sensoriske, og de sørger for hele tiden at sende beskeder til hjernen om tilstanden i vores krop.

Tumbler du eller en du kender skabt f.eks. stress, angst, brain fog, hovedpine, trauma, manglende overblik, binyetræthed, spændinger i din krop, overvældelse,  manglende selvværd, emotionel spisning, depression, afhængighed, lav energi, søvnløshed, smerte, dårlig fokus, udbrændthed osv. , så er det tid til at få løst op for din Vagusflow med enten en Kropfusion session/forløb, hvor fokus er på din krop, eller en Flow massage session/forløb, hvor vi løsner op for gammel mental/emotionel- eller kropsenergi, der er forbundet med din stress/flygt-hjerne, til at skabe balance i hele dit energisystem eller har du brug for at frigøre dine ansigtmuskler med en Energi Facelift Session/forløb, til at skabe resonans din Sjæle Balance og restart energien i dit liv.

 Jeg bruger essentielle 100 % rene olier og kosttilskud bl.a. fra doTERRA eller Bach Blomstermedicin, som en medhjælpende assistent til at kunne forandre dit flow i vagus nerven, til at fortsætte session hjemme hos dig selv og styrke dit sind, Sjæl, hjerne og krop.

Mine session, workshop, healingsaftener, olieinspirationsaftener vil altid udvide din horisont og er du klar til at skabe en ny udgave af dig selv, så er det mig, der kan assistere dig på din nye Mind, Soul, Health Balance Livsstil.
Mine workshop finder du her: Book her