Immunstøttende kropsbehandling

Det er en kropsbehandling for dig, der har været igennem et kræftforløb og gerne vil løfte dit immunsystem op igen på en blid måde eller for dig, der ofte er forkølet og svinger i energi.

Ofte er vi ikke klar over det at vores immunsystem er ned ad bakken, før at en forkølelse, hoste, ondt i halsen eller influenza er over os og vi må bukke under. Vi har ikke stoppet op i tide og støttet vores krop til at klare disse udfordringer i den mørke tid. Jeg tilbyder en kropsbehandling på briksen, hvor du i 1 1/2 time modtager en behandling udenpå dit tøj, der støtter og løfter dit immunforsvar. Behandlingen er nænsom og givende i dit energi niveau i din restorative fase før og efter forkølelse, influenza og andre immunsystem udfordringer.

Det er ikke mange af os, der en kærlig relation til vores krop, hvor vi kan modtage 100 % hvad kroppen kommunikerer. Kroppen er en fantastisk helbreder, hvis vi er villig til at hjælpe den i den restorative fase af din healing, når der er skabt immunsystem ubalancer i din krop.

Er det tid til at støtte dit Immunsystem, detox din krop og mindske hjernebølgerne, balancere kroppen så den kan komme op på fuld styrke igen. 

Pris for 1 1/2 time Immun støttende kropsbehandling: 650 kr

Book din session her: Book her