HealingTouch

Genfind din indre balance og energi.

En HealingTouch session kan skabe den forandring i de energi og balance, som du ønsker. HealingTouch tager udgangspunkt i dig og de gener, som fylder hos dig og din krop.

Gennem tid blokerer vi strømmen af ​​energi med vores oplevelser, begrænsende overbevisninger og følelser som skam, skyld, frygt, angst og mistillid. Vores celler, væv og organer kan bære tanker og følelser, som kan føre til sygdom. Baseret på vores energifelt, manifesterer vi sundhed, relationer, velstand eller manglen deraf.

HealingTouch foregår på den måde at vi vælger den/de dufte, der lige passer til dig og din udfordring, hvorefter du kommer på briksen påklædt og jeg starter med at balancere din nerve vagus, hvorefter jeg vil aktivere din krops egen evne til at skabe balance gennem lette berøringer på kroppen, ansigt og fødder.

Du kan bruge HealingTouch behandling til at løfte dit indre velvære, nedbringe dit indre stress respons, få ro i sindet eller efter kræftbehandling til at løfte immunforsvaret osv. Du er velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg hjælpe dig. En session tager en time tid.

HealingTouch sessionpris 1 time: 650 kr

Du booker din HealingTouch session: Book her