Guide til doTERRA

Hvordan bruger du Essentielle olier?

Følgende kan kun anbefales til doTERRA essentielle olier fordi de er så rene. Vi kan ikke anbefale det til andre mærker, da der kan være fyldstoffer og urenheder i æteriske olier. doTERRA arbejder meget for at deres produkter er rene og økologiske, ellers bruges de ikke i produktion og sælges videre.

Internt – bruges som et kosttilskud for din wellness. Tilsættes i vand, en dråbe under tungen eller læg i en kapsel. Dette nærer hele kroppen, herunder fordøjelsessystem, mund-, hals-, lever- og urogenitale områder. Der er enkle olier, der ikke må indtages. Det står på glasset. 

Påsmøring – En dråbe kan servicere hver celle i din krop, når den påføres på bunden af dine fødder, kommer den ind i din blodbaner i 30 sekunder, øjeblikkelig komfort, gælder for fødder, nakke/skulder, ører og energiflow i kroppen.

Aromatisk – Inhalér et par dråber i hånden eller brug en diffusor. Inhalation af doTERRA essentielle olier har styrke til at ændre dit humør, energi og dræbe bakterier i luften.

Hvorfor købe doTERRA?

  • Hver enkelt liter testes med mindst 6 tests for at sikre renhed og kvalitet.
  • Olierne er hentet rundt om i verden med stor omhu for producenterne, deres familier og bæredygtighed
  • Virksomheden leverer konsekvent uddannelse og support
  • DoTERRA har en smuk kultur af integritet og service

Hvordan kan du købe DoTERRA essentielle olier?

Home essentielle oliestartersæt: pris omkring 2100 kr. ved Engros eller Wellness Advokat medlemskab af doTERRA.

Atlet/fritidsmotionist starter sæt Ideel til ømme muskler og kroppens ydeevne: Pris: ca. 1350 kr. ved Engros eller Wellness Advokat medlemskab af doTERRA.

 

Cleanse og Restore starter sæt: Et fantastisk sæt med kosttilskud olie, der kan detoxe din krop for de ubalance og allergier, som vores færdigproduceret mad og stress kan skabe i vores krop. Pris: ca. 1300 kr. ved Engros eller Wellness Advokat medlemskab af doTERRA. Jeg afholder online 2 gange om året en 30 dage Cleanse og Restore fornyelseprogram med doTERRA’s Cleanse og Restore sæt. Det kræver at du har sættet fra doTERRA for at deltage.

Du har to muligheder for at være med i mit Rockstar team:

  • Tilmeld dig et “Engros pris” medlemskab (Wholesale customer). Denne mulighed giver dig 20% rabat i et år. Ingen månedlige gebyrer eller krævet autoship køb – nogensinde. Der er et tilmeldingsgebyr på £20,  ca. 150 kr, medmindre du køber et af de starter sæt og du kan opnå 25 % rabat ved køb af olier i forhold til butiks/retailpris.
  • Tilmeld dig til som “Wellness Advocate” medlemskab i en af vores team. Denne mulighed koster det samme og giver dig også 25% rabat, men giver dig mulighed for at dele olier med andre og tjene penge til at dække din månedlige ordre, supplere eller endda erstatte din indkomst.

Der er ingen månedlige gebyrer og ingen krav til at sælge eller købe ved alle muligheder.

Hvorfor købe et starter oliesæt?

Hvis du starter med et af dōTERRAs startersæt, sparer du medlemskabsgebyret på £20, ca. 150 kr! Sådan starter de fleste mennesker med dōTERRA, så får de fleste olier til deres penge og behov til at starte med.

Hvordan kommer jeg igang, for jeg er så klar?

Du mærker efter, hvem der kan hjælpe dig igang med dit olie rejse. Find ud af om du vil være “Wholesale Customer” eller “Wellness Advocate”.  Du kan altid starte med “Wholesale Customer” medlemskab og inden 3 måneder kan du skifte over til  “Wellness Advocate” medlemskab, hvis du får lyst til at skabe en business med doTERRA olierne.

Med “Wellness Advocate” begynder du at bygge din business sammen med mig i mit team.  Tag et kig på Lene Cassandra’s doTERRA Shop for der kan du tilmelde dig og købe det starter sæt, du ønsker eller du er velkommen til at kontakte mig for flere informationer eller ikke lige ved hvad du skal gøre.

 

Ønsker du hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, så book en 1:1 Wellness Konsultation, hvor vi snakker om hvilke essentiel olier og kosttilskud, der styrke dig og din krop ud af dine ubalancer, eller booke Lene Cassandra Nielsen til en olieaften med veninderne, kontakt venligst Lene Cassandra på tlf. nr. 42 63 16 16.

Link til Lene Cassandra -Team Rock STAR: DoTERRA Shop