Flow Massage session

Flow Massage session

En holistisk tilgang til din krop og hjerne, der kan gøre dig til et bedre menneske

Kan du mærke dine skulder og nakke på den negative måde? Er det tid til at sænke skulderne, slappe af i hele kroppen og skabe balance med din nerve vagus?

Nerve Vagus løber ned langs nakken og rygsøjlen, hvor den forbinder sig med forskellige organer på sin vej og dermed har den en stor indvirkning på vores krop, energi, generel velvære og det mentalt overskud. Når vi har været påvirket af stress i en længere periode, så vil have sværere ved at komme ned i gear og finde din nerve vagus balance.

En Flow Massage, er en holistisk session hvor tilgangen er at få samlet det hele af dig, har en varighed af 1 time og vil foregå på en briks, hvor du vil blive pakket godt ind, så du ligger dejligt varmt, først  vil du ligge på ryggen og komme ned i gear med energitouch, (energi teknik med lette berøringer på nerve vagus, hud og fødder), der er genial til at slette alt mental stress, skabe følelsen af grounding i kroppen og hjælpe dig med at få nerve Vagus ned i gear, hvorefter du lettere kan skabe en forandring i dit stress niveau eller krops spændinger. Derefter vil du ligge på maven og modtage en massage på skulder og nakke området, for at løsne dette område spændinger. I Flow Massage er der kun fokus på din skulder/nakke område med en afstemt massageolie, blandet æteriske olier: blissful, touch, calm eller stress. Det er ikke en hel krops massage.

Er det nu du vil give slip på din relation med din stress, krop eller velvære? Det er meningen at din vejrtrækning og kropsenergi, er let og legende. Lad ikke nakke- og skulderspændinger skabe mere stress end nødvendigt, så du kan nyde at være dig i den fulde udgave.

Jeg laver både 1:1 session og forløb, hvor du kan fordybe dig, der er til at betale.

1 stk. Flow Massage Session 650 kr. 1 times varighed.  Brug knappen BOOK HER din tid

Book din tid her

3 stk. Flow Massage sesseion – klippekort: 1350 kr. Brug knappen her: Bestil klippekort her  (købes separat, hvis du vil fordybe dig intensiv i en kort periode)

5 session Flow Massage session – klippekort: 2450 kr.  Brug knappen her:  Køb her (købes separat, hvis du ønsker et længere varende forløb på 5 måneder)