Fjern Healing – gruppe og individuel

Vi kan stå i situationer, hvor vi har brug for at modtage ekstra energi, hvor det er svært at række ud til andre og har brug for indre balance. Fjern Healing kan også bruges til at slippe dine blokeringer og skabe mere selvværd? eller har du nogle smerter, du gerne vil slippe og forandre?
Har du ondt i kroppen, så kan fjern healing lindre?

Når du modtager fjern healing, vil det foregår i din stue, du sidden i din stol eller liggende på sofaen. Det kræver ikke at du ligger ned, dog at du er i ro og bruger ca 30 min på at være i ro, så du kan modtage healingen.
Du skal ikke gøre noget under healingen end at være åben og modtaglig, give slip og give dig selv lov til, at være tilstede i healingen. Lad universet bringe dig hvad det end måtte have besluttet at du trænger til.
Fjern healingen kan opleves vidt forskelligt for hver især og har lige så mange forskellige sider, som vi er unikke sjæle i verden.
Det handler om at lade energien komme til dig og du tager imod healing, der vil hjælpe dig videre i vejen frem. Hvad der er bedst for os er, ikke altid det vi tror. Universet ser ofte mere nuanceret på os og vores styrker end du selv.

Måske du gerne vil have fixet dit knæ men kan ikke mærke healingen, men føler en varme et andet sted i kroppen,så er det helt naturligt for healingsenergien søger derhen i din krop, hvor du har brug for healing og måske stammer dine smerter et helt andet sted i kroppen end du måske er bevidst.
Det kan også være at du intet mærker end at du bliver træt eller opløftet. Det kan være at du sover godt natten derpå. Det er vidt forskelligt hvordan vi opfanger healing og energi i kroppen. Nogle er rigtig gode til at mærke healingen og andre kan ikke mærke en skid.
Husk at drikke vand efter healingen.

Jeg laver 2 former for Fjern healing:

Gratis Fjern Healing som Gruppe. Det hele foregår i min Gratis Fjern healing facebook gruppe. Du kan melde dig ind her og deltage hver 14. dag gratis gruppe fjern healing: Meld dig ind i facebookgruppen

Individuel Fjern Healing. Pris: 150 kr. Her kan du bestille tidspunkt, hvor jeg laver en individuel fjern healing lige hvor du er, så du kan være hvor som helst i hele verden eller danmark og modtage den healing du har brug for, uden at skulle komme på klinikken i København. Book her: Book her