EnergiTouch

EnergiTouch er healing med ekstra touch, dvs. jeg arbejder blidt og dybende med dine sensitive ubalancer samt balancere jeg din nerve vagus og forbinde den med din krop resonans, så du kan mærke en indre ro og velvære i hele din krop og sind.

EnergiTouch er udviklet af mig selv gennem 15 års erfaring og er skabt til dig der kunne tænke dig at arbejde med det energi flow, der naturligt er i kroppen. Især hvis du oplever at det er svært at holde jordforbindelsen, kan ikke helt finde dit selvværd, være i balance igen med din sensitive krop eller slippe tankemyldre eller gerne vil have dit stressniveau ned.

Med EnergiTouch kan du bl.a. opleve, at behandlingen skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl. EnergiTouch sætter gang i udrensning i kroppen for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret.

EnergiTouch foregår på den måde at du ligger på briksen påklædt med og jeg starter med at balancere din nerve vagus, hvorefter jeg vil aktivere din krops egen evne til at skabe balance gennem lette berøringer på kroppen, ansigt og fødder.

Du kan bruge EnergiTouch session til at løfte dit indre velvære, nedbringe dit indre stress respons, få ro i sindet eller efter kræftbehandling til at løfte immunforsvaret osv. Du er velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg hjælpe dig. En session tager en time tid.

EnergiTouch pris 1 time: 650 kr

Du booker din EnergiTouch session: Book her