EnergiTouch

En EnergiTouch session begynder med dine mål og bekymringer. Vi snakker om de ting, der har holder dig tilbage, samt hvad du håber at få ud af denne oplevelse.

EnergiTouch er en praksis for at tilpasse vores livsstyrke, også kendt som chi, prana eller ki rundt om i verden. Det er en sikker og blid proces at rydde stillestående energier fra vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og subtile organer.

Gennem tid blokerer vi strømmen af ​​energi med vores oplevelser, begrænsende overbevisninger og følelser som skam, skyld, frygt, angst og mistillid. Vores celler, væv og organer kan bære tanker og følelser, som kan føre til sygdom. Baseret på vores energifelt, manifesterer vi sundhed, relationer, velstand eller manglen deraf.

Med EnergiTouch har du muligheder for dyb genopbygning på alle niveauer. Du skaber et hellig rum for at observere dig selv uden dømmekraft og medfølelse.

Du opdager kraften i dine hensigter. Ved EnergiTouch bliver du klar over, hvad det er, du vil have i dit liv, så du kan leve bevidst og opmærksomt.

Når din energi omdannes, er du i stand til nemt at forlade dine perspektiver og manifestere velvære.

EnergiTouch er udviklet af mig selv gennem 16 års erfaring og er skabt til dig der kunne tænke dig at arbejde med det energi flow, der naturligt er i kroppen. Især hvis du oplever at det er svært at holde jordforbindelsen, kan ikke helt finde dit selvværd, være i balance igen med din sensitive krop eller slippe tankemyldre eller gerne vil have dit stressniveau ned.

Med EnergiTouch kan du bl.a. opleve, at behandlingen skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl. EnergiTouch sætter gang i udrensning i kroppen for affaldsstoffer og styrker immunforsvaret.

EnergiTouch foregår på den måde at du ligger på briksen påklædt med og jeg starter med at balancere din nerve vagus, hvorefter jeg vil aktivere din krops egen evne til at skabe balance gennem lette berøringer på kroppen, ansigt og fødder.

Du kan bruge EnergiTouch session til at løfte dit indre velvære, nedbringe dit indre stress respons, få ro i sindet eller efter kræftbehandling til at løfte immunforsvaret osv. Du er velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg hjælpe dig. En session tager en time tid.

EnergiTouch sessionpris 1 time: 650 kr

Du booker din EnergiTouch session: Book her