Energi Facelift Session

Energi facelift session handler om at vække energien, give slip i de spændte kæbemuskler og skabe en afspænding i alle ansigtmuskler og hele kroppen. Dit ansigt afspejler din indre stressrespons 

Når vi slapper af i ansigtet, er sidegevinsten at du ser yngre ud samt vil din naturlige indre glød i ansigtet blive styrket på en naturlig måde.

I en Energi facelift session, vil du opleve blide berøringer på hals, nakke og ansigt, samt bliver din hud afrenset og du får en dejlig maske på, mens jeg løsner nakke og skulder muskulaturen, derefter vil du mærke en krystalstens kølige face roller  på din hud, til at stramme op eller løsne musklerne i dit ansigt. Det tilføjer en ekstra dimension til din energi facelift session. Jeg blander og bruger en essentiel olie blanding til din hudtype, hvor du får en lille prøve med hjem, specielt lavet til dig og dine udfordringer.  Det er en fordel ikke at have sminke på i ansigtet, når du kommer til en energi faceliftsession.

En session kan være den bedste indre velvære oplevelse, der kan restarte din kontakt til dit ansigt og krop. Jeg anbefaler ofte 3 til 6 energi facelift session, for at resultaterne kan manifestere sig i din krop og ansigt, da du har valgt nogle mønstre i dit liv, der skaber det ansigt og krop du kommer med.

Sammen kigger vi på og clearer de tanke- følelsesmønstre, der har manifesteret sig tungt og stramt i dit ansigt, som ikke skaber bevægelighed, afslapning, viser dit indre smil, energi  og glød.

Behandlingen varer ca. 60 minutter og opleves som en meget behagelig behandling, hvor huden vil blive grundigt, men skånsomt gennemarbejdet, og man opnår en harmonisk balance mellem et friskere ydre og et afstresset indre. Ønsker du et varig resultat skal du sigte efter et forløb på 3-4 behandlinger med japansk liftning. Vigtigt efter en behandling at mærke dig selv og drikke godt med vand.

Behandlingen kan afhjælpe: 

Stress – Koncentrationsproblemer – Hovedpine – Svimmelhed – Ansigtsspændinger – Søvnløshed – lyfmedrænage i ansigtet – Hormonelle ubalancer.

Behandling består af:

  • EnergiTouch i øverste del af kroppen og ansigt
  • afrensning af ansigtet
  • doTERRA Reveal Facial System masker
  • hovedbundsmassage
  • stimulering af akupressurpunkter
  • stimulering af organzoner
  • Designet olieblanding fra doTERRA til din hudtype
  • behandling med krystalstens kølige face roller, enten: Rosenkvarts, jade, tigerøje, Ametyst

Energi Facelift session:

Normal pris 1 stk. Session 650 kr.  

Book din tid her: Book din tid her