Duft konsultation

Find den duft kombination, der passer til dig 

Nogle dufte kan være med til at booste humøret, andre kan være med til harmonere hormoner, andre kan være med til at balancere nervesystemet eller man kan dufte så godt af duftblanding, at det kan styrke indre velvære og balance.

Få hjælp til at finde din unikke naturlige æteriske olie blanding, der passer til dig og løfter dine energi, indre velvære og humør.

Kan du lide citrusdufte, grønne dufte, blomster- eller trædufte? Gå på opdagelse i doTERRAs æteriske olier univers. Du får mulighed for at dufte og prøve rene og terapeutiske æteriske olier som jasmin, neroli, ylang ylang, rose m.m. og du får en unik mulighed for at opleve hvordan disse kostbare, terapeutiske æteriske olier dufter på din hud.

Når du ved, hvilken duft kombination der gør dig glad og styrket, bliver det nemmere at mixe den æteriske olie blanding, som du kan bruge som en naturlig og bæredygtig parfume, der passer til dig. Du bliver desuden introduceret til de 4 grundlæggende typer af parfume – blomsterdufte, trædufte, citrusdufte og mint dufte så du i fremtiden vil have nemmere ved at finde og beskrive de æteriske oliertyper, der passer til dig.

Efterfølgende vil jeg guide dig til at vælge mellem de mange forskellige naturlige parfumer i doTERRAs sortiment. Du får desuden en lille duftprøver med hjem, som du kan afprøve i ro og mag.

Pris: 225 kr: Duft konsultation – find den duft der passer dig, ca. 40 min. I forbindelse med en duft konsultation, vil en Itovi skanning være gratis. Book her: Duft konsultation 

Æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe et glad sind, smertefri krop. ansigt glød. levende celler, sund hjerne. stærk intuition. vital vagusflow, da DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier kan bruges til terapeutisk brug og deres påvirkning sker helt ned på celleplan.

En blanding kan også laves udfra en Itovi skanning, sker ved  at du holder skanneren i din hånd i et par minutter, mens skanneren tager udgangspunkt i din krops energisystem og viser efter skanningen, hvilke produkter der kan hjælpe kroppen til at komme igang med en restorativ balance og skabe en balance i dine energi, så du ikke oplever daglige ubehag, hovedpiner muskelspændinger osv.

Hvorfor er det at du bruger en Itovi skanner: Jo ser du, hver enkelt essentielle olie vibrerer på en bestemt og unik frekvens. Disse frekvenser er blevet undersøgt og registreret i forhold til biopunkterne på vores krop. Gennem elektroderne på iTOVi-scanneren sendes disse frekvenser til kroppen, og det er hvordan din krop reagerer på disse frekvenser, at vi lærer, hvad du reagerer på, og derfor de æteriske olier, som du har brug for!

Meld dig ind i min: “Bliv klogere på æteriske olier” facebook gruppemed æteriske olier gruppe på facebook, hvor du kan uddanne dig i at bruge æteriske olier i at skabe en restorativ og bæredygtig hverdag: Bliv klogere

Er du klar til at skabe en sund, bæredygtig og giftfri livsstil i dit hjem?

Klar til at bruge naturlige remedier på dine krop, i vaskemaskinen, når du gør rent osv.  DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier er den perfekte måde at opnå den sunde og giftfri livsstil.  Du kan få hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, emotionelle ubalancer, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, rengøring i hjemmet med de essentielle olier og kosttilskud samt findes der lækre hudplejeserie til din krop og ansigt fyldt med essentielle olier, der skaber en nydelsesfuld og kemifri tilværelse.

DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier kan bruges til terapeutisk brug. Det er en af de højest standard, for der er ikke mange oliefirmaer, der har denne standard. Vi brænder for at lære andre i at bruge essentielle olier i din hverdag til at styrke dig, din indre sundhed og helbred. Vi brænder for at hjælpe andre kvinder og mænd til at leve et naturligt og giftfri liv samt en finansiel frihed og jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du er klar til at tage de aktioner og ændre dit mindset, der skal være med til at skabe det!

Hvad er æteriske olier? 

Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser, der findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre plantedele. Brugt af mange kulturer gennem historien for deres medicinske og terapeutiske fordele kan disse kraftfulde olier helt bogstaveligt ændre dit liv.

Æteriske olier indeholder antiseptiske, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber og bruges til at forbedre humør, øge produktiviteten og fremme vitalitet. Der er mange måder, du kan bruge æteriske olier med uendelige fordele til dit helbred og trivsel.  Læs mere her

Mine workshop finder du her Book her