Chakra Balance med energiwork og æteriske olier

Chakra Balancering session: 60 min. pris: 550 kr. – Book her: Book her 

Vores kroppe kommunikerer konstant med os på subtile og ikke så subtile måder, for at lade os vide, når du er i indre balance og når du og din krop ikke er det. På det subtile niveau kan vi finde chakra systemet.

Dette system består af 7 energicentre (Chakraer), hvor Prana (livsenergi) strømmer igennem. Hver chakra er forbundet med fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige egenskaber.

Chakraerne kan dog komme i ubalance (selv blokeret), der får strømmen af energi til at være begrænset til ikke-eksisterende. Dette kan føre til yderligere ubalancer, smerter eller smerter i kroppen, følelsesmæssige rutsjebane og meget mere.

Der er mange måder du kan afbalancere dine chakraer på. I min personlige praksis kombinerer jeg nogle forskellige teknikker (som affirmationer og æteriske olier) for at gøre det mere effektivt, så jeg får en dybere følelse af velvære.

Følgende teknik er en af mine to favorit teknikker til brug til chakra balancering. Denne teknik kombinerer affirmationer og æteriske olier og du vil opleve en dejlig afspænding af kroppen.

En Chakra Balance session foregår ved at du ligger på briksen og får de æteriske olier på dine forskellige chakra og chakra sten til at forstærke oliernes virkning, mens jeg laver energiwork på hele din krop.

AromaTouch sættet har alle de æteriske olier, jeg bruger til at afbalancere chakraerne. Derudover kan du bruge olierne i dette kit til:

  • komplet afslapning
  • øge dit immunsystem
  • få ro i sindet

Hvorfor æteriske olier til at balancere chakraerne?
Æteriske olier er plantebaserede aromatiske forbindelser, der findes i frø, barken, dampe, rødder, blomster og andre dele af planten. Disse naturlige kemiske forbindelser er blevet brugt i mange århundreder til sundhedsgivende fordele, i madlavning og skønhedspraksis.

Æteriske olier kan:

  • bringe dig i en tilstand af balance
  • hjælpe med at frigive og slippe af med negative følelser
  • forbedre stemningen.

Brug af disse æteriske olier på specifikke kropsdele under denne simple chakrabalanceringsteknik, vil hjælpe med at skabe flow i dine energicentre og bringe dem i balance.

Hvorfor Affirmationer?
Ved brug af affirmationer kan være en kraftfuld måde at komplementere fordelene ved de æteriske olier samtidig med at chakraerne effektivt afbalanceres. Vores tanker skaber vores virkelighed og ved regelmæssigt at tilføje positive chakrabalancering affirmationer, kan vi også opleve utrolige resultater på alle niveauer i vores liv.

Book din Chakra Balance session med energiwork og æteriske olier her – sommertid tilbud: 350 kr. Normal pris 550 kr: Book her