Book en workshop

Nu tilbyder jeg 5 typer af æteriske olieworkshop, Med både hverdag og weekend tilgængelighed vil det være min ære at rejse til dig eller planlægge det i min klinik, Kvinde Frirum, lad os connecte og skabe en mini æteriske olie workshop. Neden under kan du se, hvilke muligheder, der er. Workshoppen kan være hos dig eller i min klinik.

Introduktionsklasse – Gratis

Denne 90 minutters klasse er rettet mod begyndere, og dem der endnu ikke har deres første olier. Vi dækker hvad æteriske olier er, de top 10 hvert hjem skal have, hvordan man bruger dem i hjemmet og personlig pleje og den bedste måde at introducere dem i dit liv.

Symphony of the Cells – Intro – lille tilmeldingsgebyr

En intro til en Symphony of the Cells behandling, hvordan de kan skabe indre sundhed og snak om de æteriske olier. Jeg medbringer briks og mine olier til demonstrationen, hvor der er en der kommer på briksen, der kan være et lille deltagelsesgebyr, ved deltagelse i intro til Symphony of the Cells oliebehandling. der kan være forskellige temaer, der kan trække forskellige mennesker.

Live Wellness workshop – lille tilmeldingsgebyr

En anden 90 minutters workshop skræddersyet til mine kunder, der allerede har deres basiske olier eller nye kunder, der endnu ikke har deres olier, og som ønsker at udvide deres viden og æterisk oliesamling med ægte hånd på ‘Make & Take’ -oplevelsen. Tema kan være:

  • Sådan bruger du dit Home Essentials sæt.
  • Spa Dag med doTERRA hudpleje produkter.
  • Lad magi’en ske en Itovi skanning.
  • Få styr på din menopause med æteriske olier.
  • Chakra Balance med æteriske olier.
  • Jeg er fabelagtig – en praktisk olie workshop på akupunkturpunkter.
  • Søvn & æteriske olier
  • Hjerne velvære og klarhed med æteriske olier.
  • Stress, følelser og humør – slip og løft gennem æteriske olier.

AromaTouch – intro- lille tilmeldingsgebyr

En introduktion på 90 minutter på AromaTouch, hvor jeg fortæller om de forskellige olier, der er i en AromaTouch behandling og viser en AromaTouch håndmassage. Bagefter kan du booke en AromaTouch behandling til intropris.

Arbejdsplads Velvære – gratis
En introduktion på 60 – 90 minutter mini workshop, designet til at styrke selvomsorgen på arbejdspladsen, der er beregnet til kontorer, corporate organisationer, små og mellemstore virksomheder.
Det er en kort introduktion til olier rettet mod begyndere, og dem, der ikke har fået deres første olier,men er interesseret. Vi dækker hvad æteriske olier er, top 5-10 æteriske olier til at bruge på arbejdspladsen, som hver person kan vælge, intro til hvordan man bruger dem til at forblive fysisk og følelsesmæssigt godt og den bedste måde at introducere dem i dit liv.