AromaTouch® Teknik

AromaTouch® Teknik session: 60 minutter varighed. Pris 550 kr.

Aromatouch – en behandling med let massage berøring på din ryg og fødder med æteriske olier:

Denne 45 minutters teknik kombinerer de unikke fordele ved menneskelig berøring med kraften i æteriske olier til at skabe en generel velværeoplevelse. Hver essentiel olie i AromaTouch ® Teknik er udvalgt for sine individuelle aromatiske egenskaber og for deres aromatiske egenskaber, når de kombineredes. Den overordnede duft af AromaTouch-teknikken er beroligende, lys og behagelig for sanserne.

AromaTouch ® Teknik  er ideel til alle stressramte, der ønsker mindre stress i kroppen.
 AromaTouch ® Teknik er ideel til sensitive sjæle med tankemyldre, overaktiv nervesystem og overvældethed i samvær med andre mennesker. 
 AromaTouch ® Teknik er ideel til skønne sjæle der gerne vil slippe muskelspændinger i kroppen.
AromaTouch ® Teknik er ideel til dig, der vil booste dit immunsystem.

Hvad er  AromaTouch ® Teknik ?

AromaTouch ® Teknik , en behandling med let berøring på din ryg og fødder med æteriske olier. Ren wellness for din sjæl, krop og hjerne. Der kan være fokus på mindske stressniveauet eller inflamentation i din krop, styrke dit immunsystem og skabe balance i dit indre system. Aromatouch behandlinger kan give dig en følelse af at føle dig godt tilpas og hjælpe dig med at finde din indre ro og balance.

Hvad kan du forvente efter at have modtaget en aromatouch behandling?
Hver Aromatouch behandling er anderledes og en individuel oplevelse. Ofte skal der flere aromatouch behandlinger til for at skabe den forandring, du gerne vil give slip på, da vi ofte knytter os emotionelt til problemstilling og udfra det har vi skabt emotionelle vaner, der passer på dig i den fastlåste problemstilling. Den største gave du kan give dig selv ved Aromatouch er din villighed til at være nysgerrig på hvad du kan forandre i din problemstilling.
Det værste, der kan ske efter en Aromatouch behandling, er at du føler dig meget mere afslappet, som om du havde modtaget en god massage. Det bedste der kan ske er hele dit liv kan ændre sig.

Blandt de mest almindeligt rapporterede virkninger er: 
 En øget følelse af indre fred, rummelighed og lethed. 
 Et meget roligt og afslappet nervesystem, der er nede i gear.
 Større tendens til at smile og grine mere i glæde.
 En mere afslappet og dybere søvn. 

Hvis du er blevet lidt lun på Aromatouch og bare har lyst til at hapse en behandling, så koster den 550 kr på 1 stk. Aromatouch behandling og varer ca. 45 min. Dog skal du lige afsætte ca. 10. min. til at drikke lidt vand og mærke dig selv igen efter behandlingen, så behandling vil være omkring 60 min.

Book din Aromatouch Behandling her: Aromatouch