Vidste du det?…

Siden den moderne videnskab har bekræftet mange påstande om virkningen af Opmærksomhed eller mindfulness praksis, som det også hedder, så har denne praksis haft en enorm stigning i popularitet hos mange mennesker pga. virkningen af at udføre den dagligt.

Men denne magtfulde og enkle praksis har eksisteret i århundreder på grund af Buddhas lære. Grundlaget for denne gamle teknik er at være opmærksom på det nuværende øjeblik uden dømme dine handlinger/reaktioner eller tanker/følelser. Og mens Opmærksomhed/ mindfulness praksis har mange fordele, er du nødt til virkeligt at blive ved med at praktisere den dagligt, for at træne din muskler til at være energien af din opmærksomhed/mindfulness.

Her er 9 ukendte Opmærksomheds punkter, der vil ændre dit liv og energi:

Negative tanker er kun magtfulde, hvis du tror på dem
I østen antages det, at tankerne er universel og ikke individuelt forankret. Det betyder, at vi i mange tilfælde ikke har kontrol over vores tanker, som vi tror. Derfor kan du tage et skridt tilbage og observere tankerne. Lidelse historier fra negative tanker opstår kun, når vi laver en tilknytning os selv til dem og gør dem til en del af dine tanker og væren.

Du skal gå din egen sti
Livets barske virkelighed er, at vi skal gå vores egen vej i livet med de oplevelser vi bevidst skaber enten udfra vores indre konflikter eller gennem opmærksomhed. Vælger du at skabe gennem opmærksomhed, vil du opleve at det ydre liv begynder at blomstre.

Den eneste virkelighed er dette øjeblik
Det interessante ved den menneskelige hjerne, er dens evne til at leve i fortiden og fremtiden igen og igen. Ironisk nok findes disse ikke! Det eneste, der virkelig findes, er nuet. Alt andet er et udtryk for et energi aftryk fra dine handlinger og tanker, som kan være baseret på dine tilknytninger til gamle historier du fortæller dig selv igen og igen.

Et let liv er ikke et hårdt liv
Desværre er kamp vævet ind i os som et universet stof. Det er en tanke eller adfærds filosofi, der er baseret på at du skal lide og have det hårdt, før der måske dukker noget godt op. Fortsætter man dette i flere generationer, så må det jo være virklighed, ikke? Nej, det betyder blot at du fortsætter en tradition i at være ubevidst eller uopmærksom, og ikke praktisere reel autentisk opmærksomhed praksis. Det er muligt at træde ud af lidelsen vej i livet. Der er tale om at være opmærksom på de valg du vælger i livet.

Indre fred skaber du selv og ingen anden
De fleste mennesker er bekymrede for, hvordan andre mennesker tænker om dem. Men sandheden er, at du ikke finder dig selv, ved at se eller lytte til andre udenfor dig. I stedet ser du indeni og finder din styrke der.

Du skaber din verden først i dig selv, derefter vender du blikket ud i verden
Vores hjerner bygger bogstaveligt talt på afstanden mellem os og universet. Alt starter der. Derfor er det så vigtigt ikke at handle, medmindre du mærker en lethed og glæde i det du vil gøre. Flere opmærksomme valg vil tilføje mere lethed og glæde i dit liv.

Vær den energi du vil have der skal dukke op i dit univers
Sikker på at du kan stå foran andre og formidle forbløffende visdom, men praktisere du det også i virkeligheden? Indtil du gør det, er det bare intellektuel mumbo-jumbo. Når det mærkes let og med glæde, så er du tæt på at være autentisk i de 10 sekunder energien er tilstede indtil den forandre sig igen.

Slip din trang til kontrol
Kontrol giver en vis illusion af sikkerhed, og vi kan lide at føle os som om vi er beskyttet. Men ironien er, at der ikke findes noget som kontrol i den ultimative forstand og den vigtigste lære i din opmækrsomheds praksis, er at alt bevæger sig og at vi skal lære at bevæge os, i stedet for at holde fast i noget som vi alligevel ikke kan kontrollere. Jo før vi lærer at forstå og praktisere dette, desto gladere, autentisk og lettere bliver vi i vores energi.

Hvis du ønsker fordelene, skal du lære dig selv villighed til at modtage
Er du villig til at modtage uden at have en fast opfattelse af, hvordan det skal se ud i dit liv? Jo mere du er villig til at tage imod, jo større mulighed er der for at du faktisk modtager det du gerne vil skabe i dit liv. Husk altid, at alt i livet handler om at give og tage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *