3 trin til Balance

Balance kan være et koncept, der kan udløse alle former for forklaringer og utopisk holdninger, såsom: det er et uopnåeligt mål, når jeg er i balance, alt er perfekt eller det er vanskeligt at opnå. Balance ses ofte som noget, vi stræber efter at opnå og det skal være en statisk værenstilstand i vores liv. Men sandheden er, at balance ikke er en destination eller statisk værenstilstand.

I stedet handler balance om livets flow. Det handler om bevægelse. Det handler om at du er koreograf for din energi gennem livet, som kan være en dans eller bevægelse. Det handler om at give os mulighed for at være ansvarlig og træffe livsbekræftende valg, der skaber mulighed for at du kan vise verden din smukke energi og væren.

Der er 3 enkle trin til at styrke vores forhold til balance:

  • Faktisk er Balance en energi, som er der hele tiden og blot venter på at blive valgt igen og igen. Balance er et valg. Vi vælger det i det øjeblik, vi tuner ind i vores indre energi. Når vi vælger at sige JA til balance energien, åbner vi for nye måder at se den situation, vi er i. Vi ser ikke længere os selv som et offer for vores omstændigheder.
  • Når perspektivet er gaven til balance. Når vi først ved, at vi har et valg, er vi i stand til at være nysgerrige over de ubevidste beslutninger, vi tager i hvert øjeblik, der skaber en følelse af “ubalance” i vores liv. Når vi kaster lys på det, som f.eks. hvad er fordelene ved at være i denne situation? Selv tilsyneladende alvorlige situationer har fordele. Ofte handler disse fordele om, at vi ikke behøver at tage ansvar eller om at blive i vores komfortzone. De ser måske ikke ud som fordele, men vores underbevidste sind læser dem som sådan for at holde os i sikkerhed. ”Hvad siger jeg JA og NEJ til i denne situation?” Kan hjælpe os med at grave dybere og give os den klarhed og de perspektiver, vi har brug for.
  • Vælg igen! Mange mennesker fungerer ofte ikke ud fra at de kan vælge igen, hvad nu hvis det valg de tog for 10 sekunder siden ikke udvider deres energi, så kan de faktisk vælge igen og igen, indtil de mærker en udvidelse eller lethed i deres balance energi. Balance handler virkelig om at være et valg. Om at vælge den mest livsbekræftende mulighed, der får os til at føle os godt! Når vi har det godt, kan vi være til stede i vores kroppe, fordi vi ikke længere prøver at komme nogen steder og ikke længere forsøger at undslippe noget. Vi er her NU. Og det er i det nu, at magien i vores liv skabes.

Det er her vi bliver mestre af at skabe vores skæbne, det er her vi skaber vores smukke livserfaring med selve livskraftenergien.

Balance er et valg, vi kan træffe i dag, imorgen dagen derefter igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *