Oregano æteriske olie – en love story

Oregano er den ukendte helt i den essentielle olieverden, især hvis du er ny til de æteriske olier. Det er et utroligt værktøj til at holde dig sund!

Når jeg afholder en æterisk olieklasse, elsker jeg at dele olier rundt til mine nye olievenner til at lugte og prøve. At se nogen indånde Pebermynteolie for første gang er som magi! At se en persons første duft af OnGuard er fantastisk! Men jeg advarer altid folk om Oregano, da jeg deler den rundt. Jeg siger altid “Det er ikke lugten, det er løsningen!” Fordi Oregano olie aroma ret intens. Helt ærligt, du elsker den eller du hader den. Men Oreganos fordele er så stærke, at du bliver nødt til at være vanvittig for ikke at videregive dem. Derfor bringer jeg det til hver olieworkshop jeg nogensinde afholder, og den er en del af mit immunforsvar styrkende.

Vis dit immunsystem lidt kærlighed med Oregano æteriske olie!

Oregano olie har kendte antioxidantegenskaber og er ekstremt værdifuldt i formål med at opretholde optimal cellulær sundhed og vitalitet. Det er et immunforstærkende middel, som forhindrer os i at blive syg, når vores krop er sårbar.

Den er perfekt til dem, der bliver udsat for mange dårlige bakterier. Her taler jeg om lærere, studerende, sygeplejersker, læger, omsorgspersoner og detailmedarbejdere. Du har brug for denne olie, når du føler kilden på bagsiden af halsen. Oregano olie er din første forsvarslinje!

Sådan bruger du Oregano til immunbeskyttelse.

Til forsvar mod de dårligste af onder anbefaler jeg DoTERRAs Oregano Touch. Det er Oregano olie blandet med fraktioneret kokosolie i en let rulleflaske! Jeg elsker denne fortyndede roll-on på grund af, hvordan spicy og intens Oregano kan være til hud.

Lige en faktum: Dine fødder har ikke talgkirtler som resten af ​​din krop og kan levere æteriske olier til dit system meget mere effektivt. Rul Oregano på solens fødder og træk nogle sokker på, som du ikke skal bruge til andet! Jeg gør det hver anden nat i løbet af efteråret / vinteren, og når jeg føler, har mit system været kompromitteret. Vil dine fødder lugte intens af oregano? Ja. Vil du føle dig rask og frisk? Ja, olien styrker dit immunforsvar!

Du kan også indtage Oregano olie internt til dit immunsystem! Nu anbefaler jeg ikke at drikke det. (nej, jeg tager ikke en dråbe ind i munden, for smagen og varmen er for intens til mit system) Jeg putter 2 dråber doTERRA Oregano og 2 dråber doTERRA OnGuard-blanding i en tom veggiekapsel og tager det før et måltid. Det er som en immunitets-bombe blanding!

Håber det har inspireret dig til at lære Oregano mere at kende

Hvis du ikke har et DoTERRA engros-medlem endnu, og du gerne vil aktivere et medlemskab, skal du bare sende mig en e-mail, og jeg kan hjælpe med at få din konto oprettet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *