5 Nytårs Intentioner til dig, som den kære æteriske olieelsker … og hvordan man holder fast i dem!

Alligevel må vi se i øjnene, at vi står på tærsklen til et nyt år og et nyt kapitel i din bog skal skrives og skabes. Det kan være et år, hvor du høster, hvad du såede i 2018. Det kan være et år, hvor du sætter nye intention og begynder at ændre dit liv og sundhed. Det kan være det år, hvor du gør dine drømme uendelige høje. Det er året hvor du følger din intention hverdag og sætter handlinger igang, der kan skabe og manifestere din drøm… Du må godt drømme stort og gå efter den drøm, også selvom du måske ikke lige nu synes det er muligt. Lad din drøm blive en mulighed du vil arbejde efter.

Jeg tror, at de fleste af jer har hørt om og har brugt æteriske olier. Ved, at de er gode for os. Ved, at de er stærke til at skabe forandringer i dit liv og har fantastiske terapeutiske kvaliteter. Men bruger du dem der er bedst muligt?
Bruger du dem hver dag?
Er der produkter, du bruger regelmæssigt, som æteriske olier kan erstatte?
Får du den fulde fordel af de olier, du har købt, eller er de havnet på en hylde eller skuffe?
I dag vil jeg udfordre dig til at sætte nogle vigtige oliebeslutninger eller intentioner om du vil!
I det nye år vil du ændre den måde, du bruger æteriske olier på! Du kan få den fulde fordel, af disse kraftfulde små dråber!
Hvordan? Jeg er glad for at du spurgte? Nedenfor er en liste over 5 vigtige olieopløsninger og de måder, hvorpå du kan implementere dem i dit liv. Disse beslutninger vil være lette at gøre og vil gavne dig og din familie meget!

Brug mindst 1 olie hver dag

Nu tænker du måske, “Det er nemt, det gør jeg allerede!”
Men tænk tilbage i løbet af det sidste år. Hvor mange dage havde du det travlt og tænkt: “Jeg bruger den olie senere.”?
Eller hvor mange nætter lå du i seng og tænkte “Jeg har glemt at gnide æteriske olier på børnene før sengetid!”?
Jeg ved det sker, jeg gør det også. Og olierne er en meget vigtig del af mit liv!
Så hvordan kan vi sikre os, at vi bruger mindst en olie hver dag? Her er nogle tips, som kan være nyttige for dig.
Start dagen med at bruge dine olier. Gør det som det første om morgenen. På den måde, hvis din dag bliver lidt skør og stresset, har du allerede fået en olie på! Gnid nogle dōTERRA Balance® dråber på bunden af ​​dine fødder. Gnid børnene fødder med noget doTERRA OnGuard® eller doTERRA Intune® i nakken, før de går i skole. Start dagen med et immunforsvar boost!
Tilsæt et par dråber citrus æterisk olie til din vandflaske inden du forlader huset. Jeg elsker at bruge appelsinolie i vores vand for at opmuntre kreativitet og glade munter tanker! Citron er også en meget opløftende olie, som fremmer koncentration.
Bær æteriske olier i din pung. Jeg kan også lide at have en flaske pebermynte, hvis jeg har brug for assistance til at kvikke op, maveuro eller frisk smag i munden.
Opbevar dine olier på et let tilgængeligt sted! Opbevar dine olier, hvor du kan se dem. Jeg forstår, at olier med børn må være uden for rækkevidde af små hænder, men sørg for at de er på et sted, som du kan se dem. Jeg har olier overalt i mit hus! Jeg har olier på min køkkenbord, på min kommode, i min taske, i badeværelset mv. Når dine olier er tilgængelige, vil du bruge dem mere. Og jeg finder også, at når de er i syne, har vi en tendens til at bruge dem mere også!

Prøv en ny æterisk olie hver måned!

Dette er en fantastisk løsning! Jeg ved, at det er let at komme ind i en rutine med at bruge de samme få olier igen og igen og igen. Hvorfor ikke krydre det lidt ?
Hver æterisk olie indeholder sundhedsmæssige fordele, som andre olier ikke gør. Så hvorfor ikke bruge en række forskellige olier til at nyde godt af mange forskellige terapeutiske egenskaber?

DoTERRA Melaleuca er for eksempel en fremragende anti-svampe, mens Myrra er fremragende til hudreparation. Kanel er anti parasitisk, mens Ylang Ylang er en fremragende afrodisiakum.
Vi har alle vores yndlingsolier, men variation er sund! Og ved at bruge nye æteriske olier kan du opdage en ny favorit! Jeg har nogle nye olier, som jeg har lyst til at prøve.
Start med at vælge din nye olie som det første i måneden. Måske er der en olie, som du har læst om på Pinterest. Eller du har hørt en anden tale om hvor fantastisk en bestemt olie er. Vælg en olie og gør den til din officielle ‘Olie af måneden’. Sæt i gang og indarbejde den i din daglige rutine.

Skab en ny sengetid rutine ved hjælp af dine æteriske olier.

Æteriske olier er en fantastisk måde at afslutte din dag på! Hvorfor ikke lade essentielle olier hjælpe dig med at falde ned og arbejde for din krop, mens du sover ?!
På hvilke måder kan vi bruge æteriske olier ved sengetid?
Tag et æterisk oliebad! Bade er en glimrende måde at frigive ikke blot stress og spændinger, og giftstoffer fra kroppen. Bland 5-10 dråber af din yndlingsolie (eller ny olie i måneden?) I en kop Epsom-salte og tilsæt til varmt badvand i 20 minutter tid. Dette er en fantastisk måde at hjælpe børnene med at slappe af inden sengetøj også!
Påfør en æteriske olier med fraktioneret kokosolie under fødderne. Det kan med fordel være Lavender, doTERRA Breathe® , Juni Berry, doTERRA Serenity® , Bergamote. Jeg diffusér æteriske olier til immunstyrkelse, forkølelse og influenza, afslappende olier osv. Jeg lader diffuseren køre hele natten og det hjælper på min søvn og kan skabe mere dyb og roligere søvn.

Udskift husholdningsartikler med æteriske olier

Dette er en god måde at indføre æteriske olier i din hverdag uden endda at skulle tænke på det!
Her er nogle måder, jeg har erstattet mine gamle produkter til produkter, der indeholder æteriske olier:
I brusebadet: Vi bruger shampoo og balsam, der ikke kun indeholder rene økologiske ingredienser men æteriske olier! Du kan enten tilføje æteriske olier til shampo’et, som du allerede har eller køber den, jeg bruger fra mit foretrukne æteriske olieselskab.
Rengøringsmateriel: Jeg ved, at mange af os bruger hjemmelavede naturlige rengøringsmidler, såsom eddike, citronsaft, bagepulver og plante enzymer til at rengøre vores hjem. Hvorfor ikke tilføje et par dråber æteriske olier til det også? Jeg elsker at bruge citron og rosmarin, mens jeg renser mine badeværelser og køkken. Og det er også godt at tilføje din yndlingsolie til dit vaskemiddel. En anden måde at rengøre med æteriske olier er ved at tilføje dem til din håndsæbe. Det gør ikke kun din sæbe naturligt antibakteriel, men du har glæde af oliens øvrige terapeutiske egenskaber, mens du vasker op!
Rum Sprays: Jeg elsker at gøre værelse spray! De er naturlige deodorizers, luftrensere og bakteriedræbener! Der er mange muligheder i at skabe helt din egen personlige room spray, som du elsker at omgive dit hjem.

Erstat dele af dit medicinskab med æteriske olier

Æteriske olier er, hvad jeg vender mig til, når der opstår sygdom eller skader i mit hjem. Her er en liste over æteriske olier og genstande, som jeg anbefaler at have til rådighed.
doTERRA OnGuard Hoste kapsler, bolsjer eller beadlet. Disse er et godt alternativ til den usunde butik indkøbt hostedråber.
Æteriske oliebehandlinger, som Aromatouch eller Symphony of the Cells, (dem kan du booke hos mig), der booster f.eks. immunsystemet eller hjælper med at sænke dit stressniveau i kroppen. Som Overskud og Energi facilitator skaber jeg blandinger af æteriske olier til at imødekomme forskellige behov hos mine klienter. Nogle af mine bedste solgte omfatter inflammation, hoste/feber- og influenzalindring, søvn Zen, stress af, selvaccept & Love, energiflow, hovedpine relief osv. Disse er alle blandinger, som jeg også selv bruger og laver helt personligt til alle dem, der ønsker det. Jeg elsker, at jeg ikke behøver at føle sig magtesløs når det kommer til tage hånd og mestre min sundhed eller fysisk ubalancer. Vil du også til at mestre din sundhed, så tag kontakt til mig.

Dette er mine 5 Essential Oil New Years intentioner! Får du lyst til at begynde at skabe æteriske olie intentioner i dit liv, så kan du blive medlem af doTERRA og mit team og lad os skabe et sundt og æterisk oliefyldt år!
Du er velkommen til at kontakte mig i det nye år og få en æterisk olie snak eller 1:1 wellness session omkring æteriske olier. Lad os sammen gøre din drøm til virkelighed i 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *