7 æteriske olier til grounding

Grounding…. Vi har tendens til at bruge for meget tid i vores hoveder, vi analyserer ting, tænker eller bekymrer os om de fremtidige muligheder eller fastholder vores tanker i fortiden, som vi genopliver igen og igen eller tænker på, hvad jeg kunne have gjort anderledes og så videre. Vi kan også gå igennem nogle store ændringer i vores liv som at skifte et sted, skifte job, flytte til en ny by eller et land.

Alt der kan skabe en følelse af ustabilitet og usikkerhed i vores liv. Og det er, når vi virkelig har brug for at blive jordet, bringe os tilbage til jorden, ro’en og få vores følelse af indre stabilitet.

Der er mange måder, hvordan man kan opnå grounding. Jeg vil dog dele mine 7 mest effektive og kraftfulde doTERRA æteriske olier til grounding.

doTERRA Vetiver

Denne olie har jordartet og muggen aroma, den kommer fra roden af ​​en plante, og den er ekstremt grundstødende, balancerer og beroliger æterisk olie. Det hjælper os med at forynge indefra og frigøre spændingerne fra vores hoveder, for at roe ned og finde en følelse af indre stabilitet.

doTERRA Ginger

Denne olie kommer fra roden af ​​en plante, det er meget styrkende. Jeg finder det meget nyttigt, når jeg er i tvivl, når jeg er bange for at handle eller ikke kan finde indre kraft til at træffe et valg. Jeg finder Ginger for at være meget hjælpsom for mig at tage handlinger og genvinde min indre kraft og følelse af stabilitet i mit liv.

doTERRA Cedarwood

Jeg elsker sin søde balsamisk duft, det hjælper med at stille et travlt sind hver gang, når flere tanker fortsætter med at poppe op i hovedet, og du kan ikke slippe af med dem. Og det er også meget beroligende, balancering og jordforbindelse. Det hjælper med at holde fokus og centreret.

doTERRA Sandalwood

Dens meget centrering og afbalancering af æterisk olie såvel som stærkt åndelig. Jeg elsker at bruge det under meditationen, for at skabe ro i sindet, blive mere centreret, fokuseret og virkelig blive groundet. Nogle gange kan vi mangle mental klarhed som kan skabe en masse indre ustabilitet og sandeltræ er meget nyttigt her.

doTERRA Copaiba

Den har meget mild honninglignende duft. Jeg finder det yderst nyttigt at diffuse eller inkludere i mine blandinger, når jeg plejer at bekymre mig for meget om fremtiden og forventningerne, hvilket skaber meget spænding i mit hoved. Jeg finder Copaiba hjælpsom til at lette følelsen af ​​bekymring og spænding, som hjælper mig med at bringe tilbage følelsen af ​​stabilitet og jorden selv.

doTERRA Cypress

Jeg elsker dens friske nåletræsaroma, der er så forfriskende til det travle sind. Denne olie er perfekt, når du har tendens til at tænke eller holde på fortiden, som du ikke kan ændre. I diffuseren er Cypress fantastisk til, mentalt og følelsesmæssigt, bare slippe din fortid, og fortsætte dit livs rejse.

doTERRA Patchouli

Denne æteriske olie har meget muggen og jordagtig duft, den er meget groundende og er perfekt, når du har tendens til at skabe for meget illusion for dig selv, bare at leve i en drøm, nægte eller ikke mærke til virkeligheden. Når vi lever mere i vores imaginære verden, som naturligvis ikke passer meget til vores liv og kan skabe følelse af ustabilitet. Patchouli er meget nyttigt for at hjælpe os med at komme tilbage til det fælles marked.

Ved at bruge dem regelmæssig i din koldtvands diffuser, vil disse æteriske olier være meget gavnlig, hvis du har tendens til at føle sig uden jordforbindelse eller når du går gennem en forandring i livet, som gør dig i stand til at miste følelsen af indre stabilitet og sikkerhed.

Du kan også tilføje dem i din kropsolie, body lotion, lave en roll on blanding, som jeg synes at være meget praktisk til påsmøring på aktuelle punkter på kroppen og handy med på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *