1:1 Wellness Restorativ konsultation

1:1 Wellness restorativ konsultation med Itovi skanning af din krops energi.

Ønsker du hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, overvældelse, angst, selvtillid, emotionel spisning, depression, afhængighed, lav energi, søvnløshed, smerte, dårlig fokus, udbrændthed?

Jeg tager udgangspunkt i en ITOVI skanning af din krops energi, som altid vil indgå i mine wellness restorative konsultationer eller session, så jeg kan danne mig et billede af, hvor det vil skabe mest af balance i din restorative rejse til at skabe ny energi og overskud.

Når vores krop viser tegn på ubalance, så er det ikke fordi der er noget i vejen med den eller dig. Det er blot tid til at skabe en anden forbindelse til din krop, hvor du lytter til den og begynder at skabe de forandringer du har brug for at skabe i din livsstil.

Æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe et glad sind, smertefri krop. ansigt glød. levende celler, sund hjerne. stærk intuition. vital vagusflow, da DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier kan bruges til terapeutisk brug og deres påvirkning sker helt ned på celleplan.

En Itovi skanning, sker ved  at du holder skanneren i din hånd i et par minutter, mens skanneren tager udgangspunkt i din krops energisystem og viser efter skanningen, hvilke produkter der kan hjælpe kroppen til at komme igang med en restorativ balance og skabe en balance i dine energi, så du ikke oplever daglige ubehag, hovedpiner muskelspændinger osv.

Hvorfor er det at du bruger en Itovi skanner: Jo ser du, hver enkelt essentielle olie vibrerer på en bestemt og unik frekvens. Disse frekvenser er blevet undersøgt og registreret i forhold til biopunkterne på vores krop. Gennem elektroderne på iTOVi-scanneren sendes disse frekvenser til kroppen, og det er hvordan din krop reagerer på disse frekvenser, at vi lærer, hvad du reagerer på, og derfor de æteriske olier, som du har brug for!

Meld dig ind i min: Women Wellbeing med æteriske olier gruppe på facebook, hvor du kan uddanne dig i at bruge æteriske olier i at skabe en restorativ og bæredygtig hverdag: Women Wellbeing

Meld dig ind i min: Naturlig Menopause med æteriske olier på facebook og uddan dig i hvordan du bruger æteriske olier i din menopause: Naturlig Menopause

Er du klar til at skabe en sund, bæredygtig og giftfri livsstil i dit hjem?

Klar til at bruge naturlige remedier på dine krop, i vaskemaskinen, når du gør rent osv.  DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier er den perfekte måde at opnå den sunde og giftfri livsstil.  Du kan få hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, emotionelle ubalancer, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, rengøring i hjemmet med de essentielle olier og kosttilskud samt findes der lækre hudplejeserie til din krop og ansigt fyldt med essentielle olier, der skaber en nydelsesfuld og kemifri tilværelse.

DoTERRA 100 % økologisk æteriske olier kan bruges til terapeutisk brug. Det er en af de højest standard, for der er ikke mange oliefirmaer, der har denne standard. Vi brænder for at lære andre i at bruge essentielle olier i din hverdag til at styrke dig, din indre sundhed og helbred. Vi brænder for at hjælpe andre kvinder og mænd til at leve et naturligt og giftfri liv samt en finansiel frihed og jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du er klar til at tage de aktioner og ændre dit mindset, der skal være med til at skabe det!

Pris: 1 times:  1:1 Wellness konsultation med Itovi skanning, ca. 30 min. : 150 kr. I forbindelse med en session, så er skanning gratis

Hvad er æteriske olier? 

Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser, der findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre plantedele. Brugt af mange kulturer gennem historien for deres medicinske og terapeutiske fordele kan disse kraftfulde olier helt bogstaveligt ændre dit liv.

Æteriske olier indeholder antiseptiske, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber og bruges til at forbedre humør, øge produktiviteten og fremme vitalitet. Der er mange måder, du kan bruge æteriske olier med uendelige fordele til dit helbred og trivsel.  Læs mere her

Mine workshop finder du her Book her