1:1 Wellness konsultation

1:1 Wellness konsultation med bioenergi skanning af din krop

Ønsker du hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, overvældelse, angst, selvtillid, emotionel spisning, depression, afhængighed, lav energi, søvnløshed, smerte, dårlig fokus, udbrændthed?

Du er måske ny til essentielle olier, eller bruger du allerede essentielle olier og vil vide mere om nogle kvalitets essentielle olier, der kan hjælpe dig til en naturlig livsstil, der styrker din Body, Mind, Soul, så kan du bestille en  1:1 Wellness Konsultation med en bio skanning, der viser dig, hvad for nogle olier og kosttilskud du har brug for at styrke din Body, Mind og Soul på en helt naturlig måde.

Når vores body eller mind viser tegn på ubalance, så er det ikke fordi der er noget i vejen med den eller dig. Det er blot tid til at skabe en anden forbindelse til din krop, hvor du lytter til den og begynder at skabe de forandringer du har brug for at skabe i din livsstil. Essentielle olier kan hjælpe dig med at skabe et glad sind, smertefri krop. ansigt glød. levende celler, sund hjerne. stærk intuition. vital vagusflow, da DoTERRA 100 % økologisk essentielle olier kan bruges til terapeutisk brug og deres påvirkning sker helt ned på celleplan.

En bio skanning, hvor du holder skanneren i din hånd i et par minutter, tager udgangspunkt i din krops energisystem og viser hvilke produkter der kan hjælpe den til at heale sig selv og skabe en balance i dine energi, så du ikke oplever daglige ubehag, hovedpiner muskelspændinger osv.

Hvorfor er det at du bruger en Itovi skanner: Jo ser du, hver enkelt essentielle olie vibrerer på en bestemt og unik frekvens. Disse frekvenser er blevet undersøgt og registreret i forhold til biopunkterne på vores krop. Gennem elektroderne på iTOVi-scanneren sendes disse frekvenser til kroppen, og det er hvordan din krop reagerer på disse frekvenser, at vi lærer, hvad du reagerer på, og derfor de æteriske olier, som du har brug for!

Er du klar til at skabe en sund og giftfri livsstil i dit hjem?

Klar til at bruge naturlige remedier på dine krop, i vaskemaskinen, når du gør rent osv.  DoTERRA 100 % økologisk essentielle olier er den perfekte måde at opnå den sunde og giftfri livsstil.  Du kan få hjælp til vægttab,  energi/træthed, muskelsmerter, fordøjelses problemer, stress/angst, hormon ubalance, emotionelle ubalancer, hovedpine, kvindeproblemer, søvn problemer, detoxe, rengøring i hjemmet med de essentielle olier og kosttilskud samt findes der lækre hudplejeserie til din krop og ansigt fyldt med essentielle olier, der skaber en nydelsesfuld og kemifri tilværelse.

DoTERRA 100 % økologisk essentielle olier kan bruges til terapeutisk brug. Det er en af de højest standard, for der er ikke mange oliefirmaer, der har denne standard. Vi brænder for at lære andre i at bruge essentielle olier i din hverdag til at styrke dig, din indre sundhed og helbred. Vi brænder for at hjælpe andre kvinder og mænd til at leve et naturligt og giftfri liv samt en finansiel frihed og jeg er klar til at hjælpe dig, hvis du er klar til at tage de aktioner og ændre dit mindset, der skal være med til at skabe det!

Pris: 1 times:  1:1 Wellness konsultation med Itovi skanning, ca. 30 min. : 150 kr.

Hvad er essentielle olier? 

Essentielle olier er naturlige aromatiske forbindelser, der findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre plantedele. Brugt af mange kulturer gennem historien for deres medicinske og terapeutiske fordele kan disse kraftfulde olier helt bogstaveligt ændre dit liv.

Essentielle olier indeholder antiseptiske, antivirale og antiinflammatoriske egenskaber og bruges til at forbedre humør, øge produktiviteten og fremme vitalitet. Der er mange måder, du kan bruge essentielle olier med uendelige fordele til dit helbred og trivsel.  Læs mere her

Mine workshop finder du her Workshop